Menu Tonen

Advies

U kunt ons ook inschakelen voor advies bij uw (ver)bouwplannen. Zit u met een bouwkundige vraag? Wilt u advies over een aan te kopen object of twijfelt u wat de beste manier is om een (ver)bouwproject aan te pakken? Voor al dat soort vragen kunt u bij ons terecht. Doordat wij bij veel woningen en bedrijven over de vloer komen en aardig wat bouwprojecten hebben doorlopen, kunnen wij u deskundig adviseren wat in uw situatie de beste keuze is. Bijvoorbeeld over een logische herindeling van de keuken/badkamer of complete plattegrond van uw (toekomstige) woning. Ook voor vragen over bouwtekeningen of bouwrapporten kunt u ons inschakelen.
 
Voor bepaalde werkzaamheden is een bouwvergunning nodig. Wij zijn bekend met de regio Utrecht, met het bestemmingsplan en de lokale regels. Tevens ondersteunen wij u graag bij de aanvraag van een bouwvergunning.
 
Hebben uw bouwplannen consequenties voor het dak dan kunnen wij u goed adviseren over de juiste dakbedekking, goot en regenwaterafvoer en over het beperken van warmteverlies en condens problemen.
 
Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en hebben daarnaast een breed netwerk specialisten op allerlei gebied. Aarzel daarom niet en pak de telefoon of vul het contactformulier in. Wij adviseren u graag!

Bouw- en Aannemingsbedrijf Kippersluis | Reijerscop 34 | 3481 LG Harmelen | Tel: 0348-441075 | Fax: 0348-441034